Nenávidím

Nenávidím

Anotace: ...

Nenávidím svět
život, který musím žít
ten ptačí zpěv
který umlčím

Nebudu ten
ani jím nechci byt
co popluje životem
to radši se zastřelím

Posledním krokem ze skály
elektrickým proudem
aby se zasmály
pozůstalí nad hrobem
Autor přema, 20.04.2008
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nikdy nic není tak hrozný, jak to vypadá...

11.05.2008 19:29:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí