Jen další den

Jen další den

Anotace: zase je na nic?

Ráno další jen,
zas bolestný sen,
který připomenout má,
co zpět získat se nedá.

Je to jen další den,
co bude navždy zapomněn.

V myšlenkách na lásku ušlou,
mívám já náladu vážně zlou.
Ale nemyslet se na ni nedá,
nesensitelné mi to tu připadá.

Je to jen další den,
kterému jsem vystaven.

Jak dlouho ještě, kolik je těch dní,
než přijde konečně ten poslední?
Proč přijde mi vše jak hořké trápení?
Proč není nikdo, kdo mou duši zachrání?

Je to jen další den,
samotou mou prosycen.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 21.04.2008
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí