Na rieke..

Na rieke..

Anotace: .. Tulome

Na rieke Tulome
samota prebolí
kým ma sled clivých dní
do kolien neskolí

do kolien neskolí
do skál nezaryje
sriene les ihličiek
na mojej tvári je

na mojej tvári je
riečište zmrznuté
tak trochu slané a
do pier zaklesnuté

do pier zaklesnuté
biele sú bez dychu
ako breh Tulomy
za noci potichu

za noci potichu
pod snehom stratený
môj breh je dávno bez
šľapají Šťasteny

katarakt bezmenný
- Tvoje mu meno dám
potom až naveky
hrozí mi nemota

hrozí mi nemota
v tundre nad Tulomou
ako Káj, v oku mám
zrkadla úlomok

úlomok zrkadla
Snehovej kráľovnej..
poznáš tie Gerdine
slzičky čarovné?
Autor Petbab, 22.04.2008
Přečteno 280x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, waterlily, Traci, Bíša, Simísek, Romana Šamanka Ladyloba, Danah, Psavec, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

=)

22.04.2008 19:58:00 | Simísek

Vďaka Ti, tak som to opravil

22.04.2008 18:35:00 | Petbab

pokial sa dobre pamatam tak to neboli slova
ale horúce slzy, čo roztopiliv Káj-ovom oku ledový úlomok

22.04.2008 17:48:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí