Stín a nic

Stín a nic

Anotace: ...

Stín,
nad obzorem se táhne jen,
tam, kde slunce končí,
není to žádný zlý sen,
stín!
tam nad nebem posledním,
kde noc svoji vládu oslabuje,
ale možná přece jen sním,
o stínu…

Nic,
nic, skutečné nic,
na obloze mezi hvězdami,
z kouření rakovina plic,
nic,
ze života stejně jako ze stínu,
s nemocí zákeřnou z oblohy seslanou,
celý svět je mi už jen k smíchu,
pro nic…
Autor Láďa, 23.04.2008
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Simísek, Bíša, saddova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí