tys mi to nedovolila, ale já se tě neptalala

tys mi to nedovolila, ale já se tě neptalala

Anotace: život není, je to jen dlouhý sen a smrt probuzení, život je jako stín a naděje není

nepříčetnost
vztek
zlost
nenávist
pohromadě
(láska se nepočítá)

nechci celý život na kolenou klečet
nechci stále dokola brečet a brečet

stahuji se do ustraní
mám ještě nejakou hrdost
a mám taky přání..
přeji si být tam odkud návrat není

na co mít lásku
(když tě raní)
na co předstírat krásu
člověk se jenom přetvařuje a předvádí
ve světle pro druhé takový jaký ve skutečnosti není

spousta věcí se nepovedlo
troufáš si je změnit
ale pozor aby tě to
(nemrzelo..)
jdu spát at je mi alespon na chvíli všechno
(jedno)
Autor Dedillope, 24.04.2008
Přečteno 443x
Tipy 5
Poslední tipující: Mlžný přízrak, Simísek, Psavec, Monsignore
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky jdu spát...

24.04.2008 19:09:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí