Po obloze

Po obloze

Anotace: Myšlenkami po obloze..

Myšlenkami na obloze
utopena v pouhé slze
a v té ladné jarní mlze

/Sama../

Myšlenkami na obloze
utopena ve zlé touze
a v té útlé noční hrůze

/Pláče../

Myšlenkami na obloze
kam se dívá tolik stroze
a ztrácí se v jejich tíze

/Křičí../

Myšlenkami na obloze
padá po té velké dráze
pryč v marné snaze

/Z krize../
Autor Známá - Neznámá, 24.04.2008
Přečteno 371x
Tipy 14
Poslední tipující: Janetee, Charibeja, jára spots, Ctěný pán, WhiteSkull, Psavec, Bíša, fuu, Monsignore
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi se mi líbí forma i obsah. Dobrá práce.

25.04.2008 19:31:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí