Strach

Strach

Anotace: V noci na mě přišla zase depka (jako v poslední době skoro pokaždé)... Ale i tak pořád doufám, že všechno dobře dopadne

Strach je to, co nemám vůbec ráda
Obavy, že nemám chráněná záda
Že útok přichází zezadu, nevidím...
Já tenhle pocit fakt nenávidím

Taky se bojím, že velkou chybu děláš
když se jen na pomoc moji spoléháš
Vždyť kvůli mně, můžeš přijít o moc!
Proto mám strach, ať je den nebo noc

Obavy mám, že škaredý bude můj sen
a taky strach, co přinese nový den
Bojím se toho,co je a co bude
strach na mě číhá snad opravdu všude...
Autor kleopatra.sedma, 25.04.2008
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: jaňa, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...lidé jsou plni strachu ...asi zbytečně ...

25.04.2008 11:53:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí