Potkají se dva

Potkají se dva

Anotace: v kompromisech

Potkají se dva
na úvod
pohátková beletrie
potkají se dva
každý
život žije
v prioritách
toho druhého
potkají se dva
a vzniká jeden
celek
neslučitelných světů
potkají se dva
přesto jeden pláče
pro svou realitu
potkají se dva
kam zmizel ten jeden?
život...
potkají se dva
a jeden
chce být celkem
a středem
lásky
potkají se dva
avšak
....
jeden pláče
když jeho svět
mění formu
pro druhého
Autor Jats, 25.04.2008
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí