V tichu

V tichu

Anotace: .......tvého ticha

vdávám se
za závojem slz
v šatech
barvy mé krve
linoucí se k zemi
vzdávám se
marnosti lásky
tápám
a hledám
domov
lásku
toužím a pláču
po bezpečí
v objetí
mám tě
a přece nezdolám
dálku
v pár centimetrech
tvého odloučení
já tiše stojím
a má touha
naráží
na neprostupnost
tvého ticha
Autor Jats, 25.04.2008
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí