Deprese

Deprese

Anotace: Tuhle jsem složila,když jsem měla fakt velikou depku.Bylo to nějak těsně před vánocema..Jo a tahle básnička je hodně osobní,ostatně jako všechny moje básně...tak snad pochopíte že jsem zde ve 4.řádku napala do závorky jen jméno.. tak pěkný čtení :)

Po roce jsou tu zase Vánoce,
měli by to být svátky klidu,
ne však jen věčných marných slibů.
(jméno) ta se zhroutila,
a k doktorce musela.
Málem jsme volali sanitku,
řekla že je to z těch neustálých stresových prožitků.
Pak šetřit se musela,a odpočívat po obědě chodila.
Teď už se cítí líp,
a já zavřela oči a snila o tom že tohle vše je hloupý vtip.
Byla to však krutá skutečnost,
ona mi vyčítá mou nevděčnost.
Přitom nejsem nevděčná,
snažím se být statečná.
Moc se s ní nehádat,
a taky málo nadávat.
Prostě nechápu co se zkazilo,
co náš hezkej vztah zbořilo.
Teď na sebe furt jenom ječíme,
a pěkný představy si kazíme.
Nechápu co se to děje,
mám pocit že jsem bez naděje.
Říkám si proč vůbec na živu jsem,
už se neřídím tím podvědomým hlasem,
už neslyším to volání,
co mě zachrání.
Už je kolem jenom černá tma.
Jsem jak zazděná za zdma.
Jako ptáček v kleci,
tak co je to za život,přeci..
jinak bych se cítit měla,
ovšem ona mi hezký představy zkazila.
Už si jen tak říkám že lepší bude to zas,
ale láme se mi hlas.
Slza po tváři se mi koulí,
cítím se jak kdybych měla sto boulí.
Nečekám že mi někdo pomůže,
že někdo to zlo přemůže.
Autor Janetee, 25.04.2008
Přečteno 328x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Yukki, Walentine, Psavec, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi vím, o kom jsi psala zlati... V Tvé básence jsou pěkné přirovnání, ty Ti jdou výborně. Možná by se dal ještě trochu předělat závěr, ale není to nutné, i tak je dobrý.. Ovšem trošku Ti utíká forma.. xD vím, že píšeš hned co Tě napadá, aby ses vypsala ze svých pocitů, ale nemohla bys mě přístě potěšit nějakou formičkou :D ?? Třeba čtyři řádky a jeden jako dodatek...? Sem tam nějaká sloka...hm?? Text pak bude čitelnější;) a alespoň zkusíš něco nového. Stylů básní je hooodně...:) Mtr!!!:*

26.04.2008 11:57:00 | Walentine

...jako vyšitá ...

25.04.2008 14:08:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí