staronová

staronová

Anotace: ne vše se dá změnit...

Staronová

Nový den a starý sen
Nikdy ještě nesplněn

Nový zmatek starý strach
Trámy vizí mění v prach

Nový smutek starý pláč
Už se neptáš proč a nač

Nový příběh starý děj
Vždy a navždy spoutá jej

Nový ráj a starý hřích
Věčná pravda starých knih

Nový mlýn a staré kolo
Dávno moře skrylo molo

Nový prostor stará zeď

Stará maska nová pleť

Je to k smíchu, slyší hluše
Tvoje staronová duše
Autor annike, 26.04.2008
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, WAYWARD, Šerák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...veršík dobrý,moudro taky, tip.

17.05.2008 22:16:00 | WAYWARD

Líbí se mi to.. pak že do stejné řeky dvakrát nevstoupíš:)

26.04.2008 12:17:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí