Zrcadlo

Zrcadlo

Anotace: Je to o otci...Kterého mám ráda...Už nežije...Ale určitě ví, že o něm píšu...

Po druhou stranu objektivu
Jsi díval na barevný svět.
Jak zrcadlo odrážel pravdu
A tím je těžký rozumět.
Možná si býl i samotářem,
Což bezesporu každý z nás.
Za život potkat tolik lidí..
Odrážet tolik smutných krás...
Tam, mezi nebytím a bytím
Jsi možná chtěl jen jednu věc.
Po tobě jsem, toho se bojím
A vím že to se nesmí přec.
Na téměř nekonečné tratí
Jsi běžcem býl a musel s mít
Tak jednoduchý cíl na konci,
Kám není možný dorazit..
Motorku, dým.. A nechci vidět..
Dnes to, co muselo se stát
Možná jsi zahranil zrcadlo
Je těžké tě opakovat...
Dnes mám po tobě tvojí dýmku
A hodně jiných věcí mám.
Ty jsi můj stín...
A moje slunce, jenž svíti světům, které znám...
Autor Alisa 16, 26.04.2008
Přečteno 286x
Tipy 8
Poslední tipující: elfkan, estrellita, Petbab, Druhá jizva v duši, Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezky napsane...

28.04.2008 22:11:00 | estrellita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí