Niagara

Niagara

Anotace: věnováno

.. část něčí bolesti
dolehla na mne
zda-li teď není líp
ztratit svou paměť

v noci má řeka muk
z břehů ven stoupá
povodně mutných vln
náruč mě houpá

v zběsilých peřejích
řítím se z jezu
všechno je ztraceno
již nevylezu

slyším vod hřmění
v půlnoční chvíli
agonie vodopád
je nad mé síly

vrhajíc z kolmých skal
řeka mě zvrací
vedle mne padá Tvůj
plyšový macík

já v zlomku vteřiny
tlapky se chytím
snad větší sousto
chtíč bolu nasytí

pevně se držících
pád neoddělí
snad jsme vůli přežít
snad štěstí měli

za mnou je z mlýnů vod
mrak vodní tříště
medvídek uplaval..
Nashle napříště
Autor Petbab, 27.04.2008
Přečteno 332x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, waterlily, genca, Caracol, Isobel, toužím.jít.dál, sophia92, Traci, Simísek, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všichni sme zde na jedné lodičce utrpení... no správně přijímáno dá se proměnit v drahocennost.

26.05.2008 09:29:00 | waterlily

Moc hezký, dojemný.

01.05.2008 10:43:00 | Isobel

Velmi zajímavé, povedlo se Ti to moc... :)

30.04.2008 13:13:00 | toužím.jít.dál

..tonoucí se plyšového méďi chytá? Zoufalé..

29.04.2008 13:10:00 | Traci

---děkuji---

28.04.2008 19:00:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí