Nebe v dlani

Nebe v dlani

Anotace: a v očích slzy

Mám nebe v dlaních
jedinou trvalou lásku
mého života
mám slunce v očích
jediný lesk
který mi zbyl
mám vítr ve vlasech
jediné polaskání
mému tělu
mám led v srdci
to poslední
co jsi daroval
danajsky
mám touhy
zurčí jako voda
v mých žilách
pod tvým ledem

čekám na oblevu
na teplo tvého těla
které nepřichází
Autor Jats, 28.04.2008
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: Druhá jizva v duši, Anewue
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná

28.04.2008 20:21:00 | Druhá jizva v duši

škoda, že nepřijde

28.04.2008 16:40:00 | Anewue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí