Pro ni

Pro ni

Anotace: Brekot dětí vyrvaných matkám z těla....

Pro její uši

Brekot dětí vyrvaných matkám z těla,

hlava sobce, tak co by si chtěla.

Perem bolesti, zlosti, bez rozumu...

Řezat a střáhat a zabít poctou k umu.

Kopat a kousat a škrábat a řvát,

třeva a srdce a vnitřnosti z těla si rvát.

Pro její duši

Nohy lámavé pod tíhou těla,

hlava nenávisti, tak so bys chtěla.

Řezat a stříhat bez rozumu...

bez záměru, postou k umu.

Štětcem, krví, rukou, zlostí...

Obraz smutku, strachu, ctností.
Autor Dark angel, 28.04.2008
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí