Trochu bledá

Trochu bledá

Anotace: čiré zoufalství...

zoufalá je a trochu bledá
v očích slzy stojící
v srdci jí stále něco hlodá
ruku pálí nad svící
hledá trochu něhy,lásky
místo toho má na čele vrásky
neprosí už o obejmutí
úlevu jen stále hledá
v hlavě má divný hnutí
a ruku zdobí rána řezná

Je červená a divně horká
po kapkách si padá k zemi
ona na ní v šoku kouká
nezavolá ani"mami"
napětí z ní odchází
přichází jen úleva
smích jí z hrdla vychází
a padá na kolena

Šílená je a trochu bledá
nechce se vůbec zabít
jen malou útěchu hledá
musí sama sebe najít
spokojenou lehce hrála
nesmí bejt vidět na kolenou
ale svůj boj prohrála
lásce říká nashledanou!
Autor Lilith-m, 28.04.2008
Přečteno 325x
Tipy 10
Poslední tipující: Charibeja, Glloxy, Simísek, Psavec, Dreamer.Z, Caracol, Šerák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To teda... Některé verše mi doslova vyrazili dech...

28.04.2008 22:44:00 | Dreamer.Z

né... to snad ještě ne:(

28.04.2008 22:27:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí