pro tebe

pro tebe

Anotace: ...

Pro tvé oči
Vzdala bych se pohledu na nebe
I kdyby to byl můj poslední den

Pro tvůj úsměv
Vzdala bych se všech svých snů
I kdybych měla celý život bdít

Pro tvůj hlas
Vzdala bych se svého srdce
I kdybych nesměla milovat

Pro tebe
Udělala bych z černé barvu štěstí
Kdyby sis to přál…
Autor JOLINAR4, 29.04.2008
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: blue, el viento, Dedillope
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezké

08.08.2008 19:20:00 | blue

hezké...

29.04.2008 23:03:00 | DEgo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí