Nejsi ty je jen ono

Nejsi ty je jen ono

Anotace: mohla bych zas věnovat ale je to otrava..popkorn, brambůrky a 2 litry chlastu to není opíjení to je modlidba chachachá.... uvidíme se v jiným životě doufám v plameny tvý duše.. nejdou uhasit

nevím proč říkáš
slova který nechci slyšet
prozradíš se
za dalším upatlaným ránem
trhat kytky bez odlesku
a ptát se
doufat
smát se
snad

to co děláš
promlouvají šaliny červeným odleskem
a lidi nevidíš
stýskají si
zoufají
křídla dávno ztratili
vím
jsou mrtví

ale my nejsme!
odpovíš?
dá se říct
že žijem

nebo jen bijem na tu mříž?

promiň
nejde se neusmát
nad tím co jsme
a jak jsme se viděli
já tebe
za průčelím skla

ticho rozpláclých masařek
a prachu...
Autor DIDADA, 30.04.2008
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: PoeziGirl, WAYWARD, 0-0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí