Zlá holčička

Zlá holčička

Anotace: něco už prostě nejde vzít zpátky

Proč jsi roztrhala panence krásné šatičky
a oči vydloubla jí z důlků?
Kutálejí se tu po podlaze
a ty máš v ruce hlavičky půlku...

Roztříštila jsi její nevinnost
a začernila její jemnou tvář
proč děláš z panenky sebe?
Anděla, který má pokřivenou svatozář?

Proč má medvídek rozpárané bříško
a plyš je všude kolem i na tvých dlaních?
Proč udělala jsi to, dívko?
Proč vezeš se na ďáblových saních?

Zlá holčička... zlá a podlá!!!
Však už pláčem klepou se ti ramínka
tím však už nic nevyřešíš
navždy budeš mít na srdci ty znamínka

Ale panenku a medvídka
ty už nesešiješ - ani neslepíš...
Autor Nessy, 01.05.2008
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Zweiblumen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No time to cry - COF

01.05.2008 21:00:00 | Zweiblumen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí