Polibek od draka

Polibek od draka

Anotace: ...

...Toužím létat...

počítat střechy z křídel
na míru
šitých

...Toužím létat...

Vítat měsíc ódou pohřební
z křídel ze
slonovinové kosti
( tak silných)
tak nebezpečně
hbitých

Tlumený dech
-výpar z Budhova moku-
co vypil
před smrtí
Snaha být jemný
však i sebemenší dotek
sedmikrásku
sklíčeně rozdrtí

( Smutně přikrývá zlomené lístky)

...Toužím ti zamávat...
z výšky
z hřbetu ostrého
jako tvá minulost
...Toužím zapomenout...
na tvá slova

a
tančit na nebi

a
zpívat
( odkrývám zčernalé lístky povadlé)
a
žít

a
nechat si od luny ovanout
líce propadlé.

..........Dostal jsem polibek od draka...
Autor chroust17, 03.05.2008
Přečteno 343x
Tipy 9
Poslední tipující: Koskenkorva, ziriant, fuu, Danah, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi a taky toužím létat. robot píše VIP (že by létání bylo jen pro VIP osoby? :-):-)

04.05.2008 14:33:00 | Danah

...povedené,mi se líbí.

03.05.2008 12:22:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí