Divadlu

Divadlu

Anotace: visím a proto bych se rád pověsil...

Sbírka: Světu 4

V srdcervoucím objetí má nehynoucí láska
mě provází životem jak vodič od maňáska

podlomený v kolenou houpavě se hýbám
někdy hlavou vrtím a do rytmu se kývám

Rozesmáté tváře provází mé stavy
když ruce rozevláté mi lítaj kolem hlavy.

má srdcervoucí láska mě vodí světem touhy
být tak někdy divák a ne maňásek pouhý...
Autor Honzeek22, 05.05.2008
Přečteno 291x
Tipy 7
Poslední tipující: Lenni, excited, sht1, takova, jaňa, Simísek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ustřihnout ty provázky...

08.06.2008 13:57:00 | excited

nepřipadá mi depresivní a líbí se mi

06.05.2008 17:15:00 | takova

To je hodně depresivní....ale moc hezky napsaný

06.05.2008 15:07:00 | jaňa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí