Půjdu s tebou... přesto nikdy jsem nechtěla nikdy nebudu..

Půjdu s tebou... přesto nikdy jsem nechtěla nikdy nebudu..

Anotace: ....

Vůně tvých převrácených snů
Vlasy se ti proplétá další
Den
a
Ptá se kam dál
Mohu vůbec jít
Kam se natáhnout?
Hledět
Co následovat?
Když všechny květy
Po ránu pálíš
A za úsvitu se umět
Usmívat?
Já neptám se
Umět odpovídat..?

Ráno
Budit se
A hledat odlesk nočních můr
V splihlých vlasech
Zase chytají
Nohy
A zaseknout se do masa

Tvýma zoubkama

Vím

Přepnout příliš barev

Nehořekuj
Pohleď na mě
Zpříma
Jsi to ty
Jsem to já

/smích, smích… nekončící/
Autor DIDADA, 06.05.2008
Přečteno 232x
Tipy 4
Poslední tipující: W.O.K.O., jaňa, kavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Příjde mi to to děsivě depresivní... ale hezky napsaný

07.05.2008 11:51:00 | jaňa

...od toho rána se mi to moc líbí ...Jirka

07.05.2008 07:08:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí