Dotyk nebe

Dotyk nebe

Anotace: Je to asi hrozný nesmysl psát toto v 17,tak pro ujasnění, psal jsem to kvůli konci filmu 12 opic, který mě velmi oslovil!

Jednou se ohlédnu
až dotknu se nebe
snad spatřím smích
snad spatřím Tebe
neb pro Tebe, Lele má
krev má je prolitá
a dlouhá kometa
náhle dohořela
až dotknu se nebe
ne slzy a žádný pláč
rozbité mé srdce
by bylo pak
až rozprostřu křídla
lásko má
nechci být srab
ani žádný hrdina
jen sladký polibek
bez zbytečných povídek
srdce nám řekne vše
usnul tvůj medvídek
slzy mu kapaly
když ležel na zemi
v dešti té marnosti
klepali na nebe
nechtěl se vzdáti Tě
tak plakal jak dítě
že na dlouho ztratí tě
ruku v tvém rukávě
usnul pak, medvídek
dotyky s nebesy
zavřel svá víčka
srdce do tvé ruky
jednou se ohlédnu
až dotku se nebe
ztratím své srdce
ztratím...Tebe
Autor Muta cum liquida, 07.05.2008
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: kavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Těch posledních devět řádků , ty se mě moc líbily ...pěkná básenka ...Jirka

07.05.2008 06:35:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí