období..

období..

Anotace: no comment

Co jsme si to udělali?
Jakobychom byli cizí..
Ještě před chvílí bysme se smáli,
teď jakoby ta láska mizí..

A jak se to vůbec stalo?
Nevím..jsem opravdu hloupá,
chtěla bych to vrátit..
nejde to..smutek stoupá.

Tohleto období-nevybrala jsem si ho.
Však pár šťastných chvilek občas se objeví..
nemůžou ale nahradit lásku..nahradit jeho.

Jakoby se mísilo neštěstí s kapkou veselosti..
štěstí ale není..není ho dosti.
Chtěla bych se změnit..být někdo jiný.
Nikdo by se nehádal kdo je za to vinný.

Chtěla bych toho moc dokázat..
moc na malou hloupou holku.
Něco co nemám všem ukázat
a neskončit někde v koutku.

Je hloupost tohle psát a doufat,
že z toho v co věřím nebude krach.
Musím jen smutně přihlížet..koukat,
jak všechno co miluju, včetně lidí, obrací se v prach.
Autor wykuknice, 07.05.2008
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: mosquito
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Andu.Smekám jako vždy..Možná právě proto, že jako jedna z mála co tuhle básničku četli-vlastně jediná kromě tebe a toho dotyčného - vím, do jaké hloubky ty slova jsou a to tu básničku dělá ještě krásnější..:(

12.05.2008 20:38:00 | Black Oleander

Líbí se mi ten rým .) a myšlenka taky :) básnička hezká

07.05.2008 19:01:00 | mosquito

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí