Na cestě

Na cestě

Anotace: konečná..

Čtyřproudou dálnicí s jediným směrem,
za nočních úprků, důvod k přemýšlení.
Obálka ukrytá vespod pod úvěrem,
naděje ve snadné převtělení
do spoutaných volností,
do nešťastných radostí.

Dvojitá čára je jak párek zmijí,
vinouc tělo k polepšeným zemím,
tam, kde vlci za úplňku vyjí,
než se ztratí s příštím rozedněním.

S mapou světa na sedadle smrti,
symbolika vzešlá z trnů ostružiní.
Duše se v kufru ani nezavrtí,
jen srdce tluče o pružiny,
co tlumily moje nářky,
vpouštěly mě do přetvářky.

Rychlý útěk před rampouchy reality,
před žhavým dotekem vlastních klamů.
Pod rouškou tmy a cizí identity,
dnes naposled…zahraju si dámu.
Autor Egretta, 07.05.2008
Přečteno 269x
Tipy 13
Poslední tipující: Evžen Bizon, 6thSun, Ctěný pán, fuu, Džín, Karmínka, milan nov, a_tao
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opet, rymy dobre, pekne obraty,ale rytmus....neni to ono

06.08.2008 17:10:00 | saddova

fíha, děkuji Ti.

22.07.2008 23:41:00 | Egretta

píšeš nádherně...hlavně ta obálka pod úvěrem je dokonalá:)

22.07.2008 23:35:00 | gaginas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí