Slova už nestačí

Slova už nestačí

Anotace: ...

A slova už nestačí
/ani slovník/
Tohle je ticho,
Tohle je mlčení,
A další odevzdaný klid v jejích očích,
Který zrcadlí vnitřní boj a utrpení…

Slova jsou jen parafrází
Bez pointy.
Myšlenkou,
Ideou
Skrytou v temném zákoutí její šedivé mysli.

Mlčí,
Ale její tvář křičí.
Modlí se,
Ale ví, že je hříšná.
Láska není mír,
Láska je boj.

Sebepoznání bolí,
Je cestou trnitou,
Která se neobejde bez slz ani soužení.
Sebepoznání je vnitřní revoluce,
Jenž má vítěze i poražené.

Tajemství je ukryto v labyrintu
Jejích očí,
Které září jako šarlatové písmeno
V písku věčnosti.
Vysvobození neexistuje,
Bude navěky poznamenaná tím,
Že kdysi milovala.
Bude jí někdy odpuštěno??
Autor Megs, 08.05.2008
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: Skaja, d---
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Inu, musím uznat, moc dobře se to čte, má to spád, moc povedené:-)

18.05.2008 21:59:00 | Skaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí