Deprese

Deprese

Anotace: znáte na ni někdo lék? :-)

Černočerná tma celou krajinu halí
A není vidět na jediný krůček malý.
Strach z toho co tu je,mě ovládá
A nejistota z dálky jisto jistě napadá.

Tak ticho tu všude kolem panuje
A tvé srdce se mému rychle vzdaluje.
Nic nepoví ani to prosté slůvko sbohem
A neutíká se schovat za prvním rohem.

Nevím co se stalo ani kde je chyba,
Ale srdce mé ovládá nezkrotná bída.
Slzy jedna za druhou po tváři mé padají
A ovládnout se jen silou vůle těžko dají.

Ten strach z nejistoty zruší možná časy
A vyženou ty neúnavné v hlavě hlasy.
Proč a jak se to všechno stalo?
Bylo té lásky snad pro nás dva málo?
Kdy tu tmu slunce rozežene do dáli
A ukáže ty stromy,co v bouři popadaly?

Jediný co ještě dokážu bez emocí,
Je jít životem dnem i nocí,
Avšak úsměv na tvář nepřilepím
Ani jak si na tebe vzpomenu tehdy když spím.

Říkal si mi moje milá princezničko
A já byla jen tvoje zlaté sluníčko.
Kde sou ty naše slůvka lásky
A na očích dvoje růžové pásky?
Nevím to,netuším,ale odpověď v sobě hledám
A jen tak se do bahna tebou shodit nedám.
Autor lizardka, 28.07.2005
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle se mi líbí.

29.08.2005 22:58:00 | Renatka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí