Archaický..

Archaický..

Anotace: .. typek

Ten spadol z Mesiaca, veď nič nevie
hlúpy jak poleno, práchno v dreve

ako ho mohli takto stvoriť
treba ho z hlúposti odmoriť

alebo asi riadne zmlátiť
nič nedostáva a stále platí

všetky nezmysly z ciest pozbiera
v hlave mu vŕta čierna diera

keď sa zaľúbi, nevie o tom
bozkávať sa vie ak, tak s fotom

taký drúk ozaj na posmech je
keď potom plače, týždeň neje

neje týždeň a ani nespí
čmára po plotoch v noci kresby

srdiečka šípmi prebodnuté
zmúdrie až na poslednom súde

ak ani tam sa nespamätá
ten dutý bambus a popleta

pošlú ho odtiaľ svinským krokom
liečiť sa naspäť na zem šokom

keď spadne z neba párkrát dole
nabúcha lebku si do vôle

nožno nakoniec úspech príde
a zobudí sa v neolite
Autor Petbab, 08.05.2008
Přečteno 275x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, waterlily, Monsignore, a_tao, sophia92, Bíša, Simísek, Puck
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkujem za tebe, Básníku.

05.06.2008 19:19:00 | waterlily

Díky, Básníku.

08.05.2008 19:26:00 | Simísek

Pěkné :)

08.05.2008 17:49:00 | Puck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí