Už asi nevím jaké to je

Už asi nevím jaké to je

Anotace: když mám nebe s měsícem nad hlavou

Hledám, alespoň nějaký pocit,
co by mi srdcem proletěl,
nehledám soucit,
co by mne smutkem zkrápěl.

V místnosti, která je mým vězením,
dlouhé dny sedám,
jeden den za druhým,
vůli svou nevzdám.

A tak tu přežívám,
nevidím měsíc ani hvězdy,
nikomu nic nedám,
ne proto, že jsem sám, ale protože nic nemám.

Už jsem unaven,
svým vlastním dechem,
svým zakrnělým mozkem,
vším možným lidem,
tímhle životem.

Ztrácím... Ztácím.. ztrácím, ubývá mě ubývá mě, už ani nejsem...
už mě to taky všechno sere! cha cha cha rachacha bleh
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 10.05.2008
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, PrincessOfTheNight, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí