Bez názvu.....

Bez názvu.....

Anotace: Snad mi tu skříňku někdo někdy ještě vykope.....

Květinu uchopil jsem teď do dlaní
a z hlíny si ji vzal
květina mě však trny odhání
a za to,že jsem chvíli o ni stál
mi trny potrhala kůži...

Pak vzal jsem do rukou motýla
a na moment o jeho krásu stál
ta chvíle ho,ale zabila
proč jsem ho do rukou jen bral
nedotknout se ho tak žil...

Teď pohladil jsem krásnou hladinu
a náhle změnila se v led
slzou vyryl jsem do ní prasklinu
prasklinu co nejde nikdy vrátit zpět
a zůstane tam na vždy...

Tak zkusil jsem raději pohladit modrou oblohu
ale do temna se hned zbarvila
proč sahám tam kam nemohu
a černá barva oblohu zalila
v pravé poledne...

Tak beru si teď do dlaní svoji naději
a uložím ji do staré skříňky
krví a slzami ji zaliji ještě raději
a přiložím k ní i staré vzpomínky
a hluboko zakopu na vždy...
Autor Nola77, 29.07.2005
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

určitě jsi jim neubližoval schválně .. tak neber všechnu vinu na sebe a nech naděje volné :)

10.06.2006 13:57:00 | Sharon

Neztrácej naději, plamínek pořád hoří, bo alespoň doutná, stačí jen fouknou, i když si myslíš, že již je konec ... skříňku rozhodně nezakopávej ... vzpomínky zůstanou navždy, ty nezničíš ani 100m pod zemí ...

18.03.2006 15:31:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí