Otázky a odpovědi

Otázky a odpovědi

Anotace: Realita je jiná...

Tolik hnusnejch věcí
a tolik hnusnejch snů,
kdy už budeš konec,
konec špatných dnů?

Kdy uvidím ho znova,
ten úsměv, co tak září,
a proč aspoň z dobrých snů
realita se nevytváří?

Proč za svojí šťastnou maskou
sama sebe skrýváš
a proč se na mě
takhle smutně díváš?

Na tyhle otázky není odpověď,
já ji ale najdu, snad někdy, když ne teď...
Autor Mazlinkaa, 11.05.2008
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: sondulacek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí