ZRADA

ZRADA

Anotace: lži a nenávist, nepochopení a neodpuštěí

Proč lidi lidem nevěří
a lži se kradou temnotou
proč zrady se už neřeší
a město páchne samotou

Lidé lžou si s klidem do očí
a to co bylo bude zas
svět je louhé klokočí
so obmotá se kolém nás.

Pevně chytí nepustí
a důvěra se ztratí
to, co jsi měl tě opustí
a časy se nevrátí

Když zradíš jednou
podruhé
důvěra se rozpadne
a ač se snažíš sebe víc
je konec. dál už nic!
Autor klajusenka, 11.05.2008
Přečteno 431x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, colorka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí