Myslel jsem, že je ta pravá

Myslel jsem, že je ta pravá

Anotace: .../rád bych ale nejde mi to...

Tak silný cit k tobě ve mě začal dávno žít,
každou vteřinu jsem si přál jen s tebou být.
Byla jsi pro mě na celém světě jediná,
byla jsi mým životem, naděje zrozená.

Však brzy rozpadnul se můj nejhezčí sen,
kdy odešla jsi, byl nejhorší můj den.
Já uvěřil, že neopustíš mě nikdy,
stejně bych si přál, aby jsi byla tady.

Se mnou...

Protože já si srdce z těla vzal,
tak nevím, jak bez něj jít dál.
Protože jsem na lásku naši věřil,
protože jsem se ti s obavami svěřil.

Já jen vím, že život bez tebe nevidím,
tolik se bojím, že nedokáži nebýt tvým.
Nemá to pro mě žádnou cenu, každý den vzpomínám,
nezapomenu...nezapomenu....nezapomenu...nezapomenu...nezapomenu...nezapomenu...nezapomenu
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 11.05.2008
Přečteno 315x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, dream in emptiness, kejtyyy, Wor, igniss, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dojemně krásná...*:)

02.05.2011 19:59:00 | PIPSQUEAK

nemusíš zapomínat.. musíš to jen udělat tak, aby tě to nebolelo.. musíš najít něco jiného, co naplní tvůj mozek..tvé srdce.. a ty to najdeš!!

28.02.2009 17:22:00 | dream in emptiness

seber se...sebelítost obvykle není k ničemu

12.05.2008 18:47:00 | ztracená

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí