Nevím...

Nevím...

Anotace: Všem lásku a krásný sluníčkový den...

Nevím...co je dnes za den?
Můj život...no to je jen pojem.
Kde sílu nabrat mám?
Nebo to raději už vzdám?

Nevím...kam se to řítím?
Již své tělo necítím.
Nemohu žít, nechci tu být.
Tak už mě nech prosím odejít.

Nevím, jak dny plynou,
kdy ty bolesti pominou?
Nikdy asi, tak proč tu být,
zírat a klid žádný nenajít.

Nevím, píši již bludy asi,
ale je to tím, že neznám lepší časy.
Tak už mě netrap, prosím na kolenou,
ať ty bolesti a zlé časy pominou.

Nevím, je mi hrozně zle,
to nikdy ta bolest nepomine?
Asi ne, tak již smrt ať přijde,
zkrvavenou duši tady najde.

Nevím, co říci dále,
vzala jsem si ráno život málem,
ale protože mám vás ráda,
tak to neudělám, byla by to zrada.

Nevím, už nevím opravdu nic,
mám jen zkrvavenou líc.
Prořízla jsem své tváře,
už asi není pro mě záře.

Nevím...opravdu nevím...
už to nezvládnu a nezměním...
Autor toužím.jít.dál, 12.05.2008
Přečteno 314x
Tipy 5
Poslední tipující: Simísek, Petbab, mourovatákočka, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Boju Jitunko.Naozaj sme s Tebou mnohí.Nevzdávaj sa .

12.05.2008 20:51:00 | Annadesirée

Ano byla by to zrada, zradilas bys tím nás všechny, co tě máme rádi! Dušinko, musíš proti tomu bojovat!

12.05.2008 10:53:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí