Tak to bylo, co sis vždy přál?

Tak to bylo, co sis vždy přál?

Anotace: "milovat?!"

Tak to bylo, to po čem jsi toužil,
dny, kdy jen pro ní jsi žil?
To bylo, co jsi vždy chtěl,
když plnou náruč jsi jí měl?

Tak to bylo, co sis vždycky přál,
když srdce jsi jí dal?
Tak to bylo, o čem jsi snil,
když jen s ní jsi byl?

A to bylo, po čem jsi toužil,
když den co den ses láskou soužil?
A bylo to to, co jsi chtěl,
Být její mrtvý ubohý anděl?

Vážně sis vždycky přál,
vědět, že nedokážeš jít dál?
Tak tohle bylo to, o čem jsi snil,
když jsi vlastní srdce pohřbil?

Vážně ti to za to stálo?
Cos získal? A co ti to vzalo?
...
A co jí?
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 12.05.2008
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kejtyyy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neztrácej naději, co bylo, to bylo...*:)

02.05.2011 20:01:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí