Nebe nemá vejšku

Nebe nemá vejšku

Anotace: ...

Vypřáhni chování z opratí
smaž linie z okolí
kašli na to
že se ti to vrátí

umírej poslední

Vezmi rady
hoď je psům
kdo by hledal
impotentní kosti

nalej si čistého vína
pro chuť nakyslé morálky

žij jako první

Objev se v hledáčku
talent do podzemí
narvi jim do hlav
hrdelní smích v decibelech

v posledním modelu z řetězů
ohromuješ blesky fotografů

a víš

že nebe nemá vejšku
Autor smudlinek, 12.05.2008
Přečteno 303x
Tipy 17
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, takova, Belmon, Marcella, labuť, Aťan, Bíša, WAYWARD, prostějanek, Churry, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přestože se podle uvedených rad zachovat nedokážu, tleskám.

14.05.2008 23:31:00 | drsnosrstej kokršpaněl

... nalej si čistého vína ... chtěla bych tě vidět upíjet Honzíku ... mléé

13.05.2008 10:54:00 | Marcella

Ale smutné...

12.05.2008 23:30:00 | Bíša

...dost dobré.

12.05.2008 22:33:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí