Nemám to tu ráda

Nemám to tu ráda

Anotace: Tak. Život mi dal zas pořádnou ránu. A to je mi teprve, třináct a kolik jsem jich už dostala. A přídou další, větší než kdy dřív. Nemám to tu ráda!!!

Slané slzy z očí,
tiše mi stékají,
mou tvář tak močí,
brečím tu potají.

...ani nevím proč...

Snad pro ten pitomej svět,
snad pro lidi, jací jsou,
svět, který není jak med,
lidi, kteří neslyší bolest mou.

Jen tak, potichu si brečím,
z očí slzy padají,
pod stolem potichu klečím,
jsem tu jen potají.

Kdybych brečela hlasitě,
zas ptali by se mě,
co je, něco bolí tě,
otřásá se ve mě země.

Je to nespravedlivé,
je to podraz největší,
kamarádky hanebné,
důkazy mě o tom přesvědčí.

Kriste pane, Bože můj,
křičím, přestože nejsem věřící.
Pachnou jak hnůj,
ti lidé, nefér, hnusní, podrazáci.

Prostě pláču, brečím řvu!!!

Pro sebe? Ne, JEN PRO NĚ.
Autor Disordine, 13.05.2008
Přečteno 378x
Tipy 4
Poslední tipující: Cold.Queen., WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nemá chybu,rým,melodika,dynamika atd.,gratuluju
(a život,ten se vyklube,uvidíš).

13.05.2008 20:39:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí