Kam asi patřím?

Kam asi patřím?

Anotace: já vážně ...nevím

Co tu dělám? Kam mám jít?
Zůstat nebo odejít?
Sedím tu tak sám...
Co tu ještě dělám?

Vždyť tady nic ani nikdo není,
mám já vůbec ještě snění?
A co moje naděje?
Kde ta vůbec je?

Přijde mi, že nepatřím sem,
přijde mi, že nepatřím tam,
třeba patřím, kde je zem,
třeba mám být stále sám.

Hraje osud bez mých rukou.
stále stejnou hru?
Hru doživotně dlouhou,
na vlastní samotu.

Nebo držím otěže, ve svých dlaních?
Že bych byl tak špatný kočí?
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 13.05.2008
Přečteno 291x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bez nápadu na přezdívku..., mamina, Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kudy kam? :)... kdybych to sám věděl, jsem dávno někde jinde:)

13.05.2008 23:05:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí