Zaragoza

Zaragoza

Anotace: opis temnej pevnosti smútku pre všetkých ktorí milovali pokojný svet

Smutní anjeli a ruže z mramora
v zaragoze sa brány navždy zatvoria
smútok domu - smutné steny
čierni anjeli pod prachom nemí

bázlivé šelesty odchádzajú strechou
v osamelom paláci zabudnutom nehou
mám baroko v srdci, temnú zaragozu
to, za čím sa svätí anjeli neobzrú

úškľaby bosoriek v tom temnom srdci
nasledujú ma, sťa temní lovci
volanie chaosu ma zo sna prebúdza
že vo mne sa buduje krutá zaragoza

šedé slnko ženie ponad záhrady padlé lúče
v rukách od Zaragozy zvieram v ľútosti kľúče
Môj nový krutý domov, tá budúcnosť hrozná
víta ma nový život, temnú zaragozu spoznám.
Autor Escheria, 14.05.2008
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: Aaadina, Princezna.Smutněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí...Jen se nemůžu rozhnodnout, působí-li často opakované slůvko Zaragoza rušivě či líbivě :-)

15.05.2008 21:11:00 | Princezna.Smutněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí