Usmíření?

Usmíření?

Další nenaplněný sen,
mu ráno projel hlavou jen.
To další špatné spaní, o dobrém nesvědčí,
o to asi hůř, že po nocích zlých nebrečí.
_____________________________________________
Touha po usmíření,
s každým i se sebou.
Není jen sněním,
nadějí nemožnou?

Ty už mi nestojíš za sůl a za vodu,
ranila jsi mě a já dál jdu!
Nebo se o to alespoň hloupě snažím,
a při tom stejně jen život mařím.

A tak se sám sebe ptám:
"Není snad jedno, zda umřu nyní nebo pak?"
Stejně umřu sám!
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 14.05.2008
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, fuu, whiolet, kejtyyy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...neštvi mě...neštvi...prosím...vystačím si s tím sama, tak prostě...ale vždyť Ty víš

15.05.2008 13:53:00 | fuu

A já umřít nechci,
stejně jsou to keci...
zbyde kytka a věněc,
když tě přejel parní válec..

15.05.2008 13:42:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí