Domov???????

Domov???????

Anotace: Tak něco podobnýho jsem si nedávno prožila sama...a slovo DOMOV je pro mě jenom slovo

Byla to tak hezká dívka,
Taková se vidí zřídka.
Jak vypadá,ale dnes??
Štěká na ni každý pes.
Velké kruhy pod očima,
Bojí se kdy přijde zima.
Kam pak půjde v noci spát,
Když ji nemá nikdo rád.
Jak dlouho už žije sama???
Zradila ji vlastní máma.
Sdělila jí novinu,
Má teď novou rodinu,
A tak místo hádek v domě,
Sbalila si batoh skromně
Klíče dala na linku,
Teď už nemá maminku.
Kdo ji potká na ulici,
Ten v ní vidí výtržnici.
Má strach ze tmy,má strach z lidí
Za sebe se pořád stydí
Chtěla by žít jako my,
Snít si v noci krásný sny……..
Autor Radushka, 30.07.2005
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: Sigurd II.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí