Lítost

Lítost

Anotace: ..zlobě a příkoří nestaví pevnou hráz..

Lítost, to není pohroma, to není pláč.
To jsou jen kamínky, co tlačí nás.
Zlobě a příkoří
nestaví pevnou hráz.

Lítost je rostlina.
Vyklíčí, proroste...vybledlá emoce,
s ostrými úponky,
tiskne a svírá nás velice.
Bolí a stísňuje.

Lítost je chlapeček,
co neposlech maminku.
Lítost je holčička,
co rozbila panenku.
Láska, co skončila,
zrada, co stala se,
vše, co má vadu na kráse.

Lítost je svíravá,
drží se, vrací se nám.
Autor sioned, 17.05.2008
Přečteno 363x
Tipy 10
Poslední tipující: Emma Kulíková, Pája Black, malá a šikovná, Elena Suchomel, Anewue, igniss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí