Pocity

Pocity

Anotace: ...tak tohle je už mocinky dávno složená básnička.Psala jsem ji 21.10.2006...opět depka,kvůli hádce.

Ach jo,a je to tu zas.
Mám pocit že mám zlomenej vaz.
Možná že smrt je nejlepší řešení,
já mám takový divný tušení.

Mám utýct z domu?,
nebo se svěřit...ale..komu?
Pořád se jen hádáme,
mám pocit,že vlídný slovo pro sebe nemáme.
Často to řeším pláčem,
mám pocit že jsem hráčem.

Hráčem,který se jen hádá,
jak nebezpečný jed hada,
jak kamínek co padá,
jak beznaděj a zrada.

Prostě už si nerozumíme,
a naděje si navzájem kazíme.
Tak jak když voda protrhne hráz,
tak jak nepříjemný mráz,
všechno má najednou kaz,
všechno má jíný ráz.

Pořád na sebe jen ječíme,
a to hezký mezi náma bortíme.
A já nechápu co se změnilo,
co všechno to hezký zkazilo.
Autor Janetee, 17.05.2008
Přečteno 335x
Tipy 8
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Bíša, Nahá, Walentine, Flamy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mluvis mi z duse...presne tohle znam...

15.04.2009 14:14:00 | strašidýlko-střapatý

Je to upřímný.

09.07.2008 14:36:00 | Nahá

Jo jo, hádky ...Kolikrát zažívám to samé a taky brečím ...Snad už se vše vyřešilo . Jinak hezké, líbí se mi to, má to smysl a dobře se mi to čte .

19.05.2008 17:17:00 | Ťépa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí