hodiny

hodiny

Anotace: ...

Hodiny tikají,
v rytmu tak smutném,
za vinu dávají,
co bylo skutkem.
Neúprosně čas běží dál,
zrychluje a pak letí.
Osud se tvým prosbám vysmíval,
tvé přání na kousky drtí.
Autor Aquinka, 18.05.2008
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak, elfkan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí