Klečím sama

Klečím sama

Anotace: Tak moc sama....

Ráno už slunce nesvítilo,
u srdce mě nepálilo.
Tak tu klečím sama,
studená a tmavá.

Slzy však nestékají po tváři,
když má duše putuje k hrobaři.
Tak tu klečím sama,
duši jsem již odevzdala.

Poslední jiskřička naděje zhasla,
tehdy struna mého života praskla.
Tak tu klečím sama,
za smutek provdaná.
Autor Barbara Smílová, 31.07.2005
Přečteno 407x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí