Píseň snílka

Píseň snílka

Anotace: ...

Pojď k nám dolů mladý hledači,
u nás najdeš vše po čem toužíš.
Dáme ti lék, po kterém bude ti lépe...
Pojď k nám dolů ať nezabloudíš...

...

Mladý snílek padá do hlubin
a lokty má odřené,
slzy kanou, oči vidí,
ruce má v pěsti sevřené

...

Pojď k nám dolů mladý hledači,
my slpníme ti každé přání,
spálíme vše co bylo zlé, vrátíme tvým rtům smích,
jen pojď k nám dolů. Co ti brání?

...

Mladý snílek leží v hlubinách
a nad sebou vidí
světla hvězd a je mu smutno,
za svůj sen se stydí.
Autor Dreamer.Z, 19.05.2008
Přečteno 313x
Tipy 5
Poslední tipující: Známá - Neznámá, Psavec, Bíša, Nahá, brooklyn
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně napsaná, líbí se mi.

19.05.2008 22:52:00 | Psavec

nestyď se. ;D

19.05.2008 20:48:00 | Nahá

jak pravdivé. občas

19.05.2008 19:52:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí