Nejsem NAIVNÍ a ty nejsi Bůh to nikdo není

Nejsem NAIVNÍ a ty nejsi Bůh to nikdo není

Anotace: nevěra ta bolí, laskavá slova se z ní nekonají, už žádná políbení..jen nevěřícné probuzení

smutné to lidské osudy

pro lásku trápení muka

ve dnech z ní málo pohody

a za to ta láska nestojí

nic není tak jak vypadá

proč jenom ti to strpím?

dik tobě mi svět krutý připadá

odejdi než bys ublížil ..

jsem ti hračkou?.. jak pouhé

myslíš že můžeš lhát..

jsem v údivu že není ti to hloupé

jak takhle můžeš o mě stát?

připadal jsi mi jiný

jsem hodně zklamaná

vím-nikdo není bez viny

tak nevím co jsem čekala

že nebudeš nevěrný

v to jsem tajně doufala

jenže nejsem husa naivní

co by si líbit tohle nechala
Autor Dedillope, 19.05.2008
Přečteno 301x
Tipy 1
Poslední tipující: KLARISA
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc povedené..krásně vystihnuté...

22.05.2008 19:42:00 | KLARISA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí