Proč?

Proč?

Anotace: Myslím že k tomuhle není nutný žádný komentář...

Proč tu sedím teď v koutě a brečím?
Proč tu teď sedím a naříkám?
Proč mě trápí ty vzpomínky?
Proč mě stále trápí tvé nesmělé polibky?
Proč se cítím tak sama?
Proč se cítím tak osamělá?
Proč pořád vidím tvůj úsměv?
Proč už ho nevěnuješ mě?
Proč už ty nevidíš můj úsměv?
Proč ho nemůžu dát tobě?
Proč se to všechno pokazilo?
Proč se to krásné od nás odvrátilo?
Proč už mě nemáš rád?
Proč už mě tvoje láska nechce hřát?
Proč už mám pouze fotku tvou?
Proč mám jen vzpomínku pouhou?
Tak proč to nejde vrátit, když cítím stále to jedno...
Miluji tě.
Autor Avarka, 20.05.2008
Přečteno 352x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

mluvíš mi z duše.... přesně tyhle otázky mě poslední dobou taky trápí...

20.05.2008 15:22:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí