Tragická láska

Tragická láska

Anotace: Příběh se sice nestal, ale kdo ví...možná že stal.

Nočním městem prochází,
jen tak prostě bloumá,
nemá žádný cíl.

Mokré chodníky vydávají svědectví,
které jen málokdo pochopí.
Jen ona ví,
co té noci viděla,
vyděšená z místa onoho jako pára se pak ztratila.
Ne, nebyl to sen. To co se včera večer stalo,
byla to realita,
ta holka viděla jak někdo zastřelil kluka.
Toho ze sousedního domu,
kterého sotva pozdravila.
Neznala pořádně ani jeho jméno
a teď se skrývá v temných koutech
ustrašená a zmatená
a stále přemýšlí co se to stalo.
Pořád dokola vidí jak z těla souseda,
duše pomalu uniká
a dech pomalu ustává.

Schovala se tedy tam, kde nikdo ji nenajde,
neptejte se kde teď je,
to neví ani její rodiče.
Policie bezvýsledně pátrá
a dokonce nepolapila ani toho vraha.
toho, kerého se ta holka tolik bála.

Nikdo více nespatřil ji...zmizela jak pára.

Byl jednou jeden kluk a ten měl jednu holku od vedle rád,
vždy, když ji viděl rychle vyběhl,
aby mohl ji dobrý den popřát.
Ta holka však neměla zájem o jeho osobu.
A o lásce, kterou soused k ní chová,
neměla ani potuchy,
všichni víme co se jedné noci stane
a jak ten příběh dvou lidí smutně dopadne.
Autor básníř, 31.07.2005
Přečteno 497x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí