Náš den

Náš den

Anotace: ...

Končil náš den
Ve kterém se splnil náš sen
Byl to den plný lásky
Po němž nezůstaly nám vrásky
Jen srdce plná radosti
A vůbec žádné starosti

Ale jak den končí nocí
Tak i štěstí ovlivněné mocí
Skončilo smutkem mým
Když z ohně zůstal jen dým
A ty někde tam
Ve víru skrytých dam
Co do nebe tě odnášely
Slzy kolem roznášely

A já tu sama stojím
Otevřít oči se bojím
Pohled na tebe by mě zabil
Ještě že tu zbraň někdo nabil
Střela vystřelila vstříc srdci mému
Musela, když patřilo jemu
Už nemělo tu být
Chtělo přeci jen s tvým žít
Autor LuciAngel, 21.05.2008
Přečteno 327x
Tipy 5
Poslední tipující: Zweiblumen, Bíša, Psavec, Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné.. je v tom hodně emocí... hlavně smutných... ale věř, my chlapi za tolik smutku určitě nestojíme:)

21.05.2008 19:59:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí